Narnia-blogi

Nimeni on Anna Amnell, ja minulla on kaksi blogia Narnia-kirjoista, -elokuvista ja C. S. Lewisista. Ne perustuvat suurelta osalta yliopistolliseen tutkimukseen, jonka tein Helsingin Yliopistossa englantilaiseen filologiaan vuonna 1971.
Kaikkien blogieni päivittyminen ja lyhyt info ja nuortenkirjani Suomen Nuorisokirjailijat.Tämän blogin rinnakkaisblogi on Narniassa. Hakusanat blogin pohjalla.. Graduni on nyt luettavissa Kaisa -talon kellarissa. Soitto kirjaston neuvontaan ja mieheni neuvot auttoivat.

lauantaina, tammikuuta 02, 2010

Prinssi Kaspianin matkat 2010

Voimme nähdä jo joitakin kuvia vuoden 2010 joulukuussa elokuvateattereihin tulevasta elokuvasta, joka kertoo Kaspianin matkoista maailmaan ääriin. Narnialaisten maailmahan on sellainen, miksi keskiajan ihmiset kuvittelivat maailman: sillä on laita - ja siellä tapahtuu kaikenlaista jännittävää, josta varsinkin urhea hiiriritari Riipitsiip on haaveillut koko ikänsä. Voit seurata Narniawebista, miten elokuva etenee.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitin uudesta Narnia-elokuvasta blogiini.

http://www.seurakuntalainen.fi/blogit/timin_leffablogi/369/narnian_sekametelisoppa

T: Timi Korhonen

Anna Amnell kirjoitti...

Timi,
Narnia-kirjat ovat minusta parempia kuin elokuvat. Tässä uusimmassa on kiinnostavia kohtia, mm keskiajan kartoista tuttu merihirsviö "herää eloon".

Lucy ja Eustace ovat erinomaisia.