Narnia-blogi

Nimeni on Anna Amnell, ja minulla on kaksi blogia Narnia-kirjoista, -elokuvista ja C. S. Lewisista. Ne perustuvat suurelta osalta yliopistolliseen tutkimukseen, jonka tein Helsingin Yliopistossa englantilaiseen filologiaan vuonna 1971.
Kaikkien blogieni päivittyminen ja lyhyt info ja nuortenkirjani Suomen Nuorisokirjailijat.Tämän blogin rinnakkaisblogi on Narniassa. Hakusanat blogin pohjalla.. Graduni on nyt luettavissa Kaisa -talon kellarissa. Soitto kirjaston neuvontaan ja mieheni neuvot auttoivat.

keskiviikkona, helmikuuta 14, 2018

Narnia-kirjat ovat klassikoita



 Kaisa Laaksonen. Suuri lukuseikkailu 2007 Avain 191 s.

Tämä on hauska tietokirja lapsiperheille, opettajille ja lastenkirjallisuuden ystäville. Lastenkirjat avaavat rikkaan maailman ja ovet menneisyyteen ja tulevaisuuteen. Narnia-kirjat ovat mukana lukuisissa tehtävissä, joissa tutkitaan lastenkirjojen tapahtumapaikkoja, niissä esiintyviä eläimiä, harrastuksia, ruokaa ym. Kirja on loppuunmyyty toistaiseksi. Kirjastoista sitä saa.

Kirjasta Hopeinen tuoli (Silver Chair 1953) on tulossa elokuva. Filmausten on kerrottu alkavan tänä vuonna. Elokuvaa odotellessa on hauskaa kerrata kirjojen tapahtumia.


Ei kommentteja: